Agenda

Conferència de Raúl Sánchez Architects

Data:
Hora: 19.15 h.
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32), Sala Aleix Carrió (1a planta)


L’arquitecte Raúl Sánchez visita Elisava el proper 14 de febrer per oferir una conferència organitzada pel Postgrau de Disseny de l’Espai Interior. Perímetres Privats.

Segons el conferenciant, els projectes, en convertir-los en realitat, passen per diferents fases d’anàlisi, projecte i execució. La coherència en la resolució, des dels grans gestos fins als detalls més trivials, és la base, segons Raúl Sánchez, de tot bon projecte.

Durant la conferència, es repassaran alguns dels projectes del seu estudi d’arquitectura, Raúl Sánchez Architects, per mostrar com fins i tot alguns detalls aparentment capritxosos obeeixen a una estratègia de conjunt que inclou la totalitat del projecte, tot i que, de vegades, l’atzar és part de l’estratègia.

Sobre Raúl Sánchez

Raúl Sánchez, arquitecte per la ETSA de Granada, desenvolupa des de 2005 la seva activitat professional a Barcelona. També és professor del Postgrau de Disseny de l’Espai Interior. Perímetres Privats d'Elisava.

La feina del seu estudi, Raúl Sánchez Architects, ha rebut nombrosos premis i reconeixements a nivell nacional i internacional, entre els quals es troba el FRAME awards 2020 o l'Achitecture Materprize 2021.

Registra't a l'activitat

Aquest web està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.