Agenda

Conferència de Radim Peško

Data:
Hora: 19.30h
Lloc: Sala Aleix Carrió
Radim Peško - Elisava
Radim Peško - Elisava

Radim Peško és dissenyador i tipògraf. L’any 2010 va fundar RP Digital Type Foundry, foneria tipogràfica especialitzada en tipus de lletra que són formalment i conceptualment diferents.

Ha creat tipus de lletres originals per a identitats visuals de museus com el Bojimans Museum de Rotterdam, Eastside Projects de Birmingham, Stedelijk Museum d’Amsterdam, Aspen Art Museum, Fridericianum de Kassel o la Berlin Biennale 8, i per a empreses com ara Paco Rabanne, entre d’altres.

Altres treballs seus inclouen identitats visuals per al Pavelló Secession a Viena, Krabbesholm Hojskole a Dinamarca o diversos projectes d’exposició on s’examina, redefineix o qüestiona el paper del disseny gràfic. L’any 2011 es va convertir en president de la Biennal Internacional de Disseny Gràfic de Brno i ha co-curat dues de les seves edicions, la 26a l’any 2014 i la 27a l’any 2016.

Entre els anys 2006 i 2012 va ensenyar a la Gerrit Rietveld Academie d'Amsterdam. Actualment és professor convidat a la Royal College of Art de Londres i també del Master in Typedesign d’ECAL a Lausana. Viu i treballa a Londres.

Registra't a l'activitat

Aquest web està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies