Agenda

Conferència de Peter Bil'ak (CANCEL·LAT)

Data:
Hora: 19:45h
Lloc: ELISAVA (La Rambla, 30-32). Sala Aleix Carrió (1ª planta)

L'àrea de Disseny Gràfic dels Màsters d'ELISAVA invita a l'Escola al dissenyador eslovac Peter Bil'ak per oferir una conferència el dimecres 9 de maig.

Amb la seva xerrada 'Design is not what you think' (El disseny no és el que penses), aquest dissenyador editorial, gràfic i tipogràfic tractarà diferents moments del procés de disseny, des de la part creativa fins al desconegut apartat logístic o el finançament dels seus projectes.

Bil'ak també explicarà com la seva revista més recent, 'Works That Work', desafia els models de publicació establerts.

En 1999, Bil'ak va crear la fundació tipogràfica Typotheque, que avui dia és més una editorial que una empresa de disseny tradicional, en la que publica llibres, revistes i fonts digitals, a més de treballar amb teatres de tot el món.

L'any 2000 va participar en la fundació de la revista d'art i disseny Dot Dot Dot, juntament amb Stuart Bailey. L'any 2015 també va fundar, amb Andrej Krátky, Fontstand.com, una plataforma de lloguer de fonts. A més, col·labora amb el coreògraf Lukas Timulak en la creació d'espectacles de dansa moderna, i junts van començar el Make-Move-Think.org, una fundació per a col·laboracions artístiques interdisciplinàries. Peter és professor en Type & Media, curs de postgrau de la Royal Academy of Arts de l'Haia, i membre de l'AGI (Alliance Graphique Internationale).

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies