Agenda

Conferència de Pepe Naranjo i presentació de Route Artlantique 2020 (AJORNADA)

Data:
Hora: 12.30 h – Conferència / 13.15 h – Presentació
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32), Sala Aleix Carrió (1a planta)
Pepe Naranjo Route Artlantique Elisava
Pepe Naranjo Route Artlantique Elisava
Pepe Naranjo Route Artlantique Elisava

El proper 17 de març acollirem una sessió doble amb la conferència de Pepe Naranjo “Por los caminos de África” i la presentació de Route Artlantique 2020 per Ramon Llonch.

Pepe Naranjo, periodista freelance que treballa com a corresponsal de El País a l’Àfrica, ens parlarà de la seva experiència com a testimoni de la situació que es viu al continent, posant èmfasi en l’educació i els projectes que s’hi fan relacionats amb el disseny. Pepe és canari de naixement i viu des del 2011 a l’Àfrica occidental, entre el Senegal i Mali, on col·labora amb diversos mitjans. És coautor del blog África no es un país de El País, i autor de tres llibres, Cayucos (2006) i Los Invisibles de Kolda (2009), que tracten sobre els processos migratoris de l’Àfrica, i El río que desafía al desierto (2019), una compilació d’un conjunt de cròniques publicades a La Provincia.  

La presentació de Route Artlantique 2020 serà conduïda per Ramon Llonch. Route Artlantique és el primer taller creatiu que inclou un viatge al Senegal. La sisena edició d’aquest intercanvi educacional es farà del 12 al 25 de juliol i està adreçat a estudiants, professors i professionals de diferents disciplines creatives. Allà, els participants podran descobrir el potencial de la creativitat africana, participar en tallers de dissenyadors, artistes i artesans locals, entendre el poder de la globalització i el disseny com a element d’unió i, sobretot, viure una experiència que recordaran de per vida.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies