Agenda

Conferència de Natali Canas de El Equipo Creativo

Data:
Hora: 19.00 h.
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32), Sala Aleix Carrió (1a planta)
Natali Canas del Pozo, sòcia fundadora i directora creativa de El Equipo Creativo, ofereix a Elisava la conferència ‘Concepto-Proceso-Proyecto’ en el marc del Màster en Disseny d'Interiors per a Hotels, Bars i Restaurants.

La ponent explica la filosofia de la seva empresa:

"Partim de la idea que els espais, igual que el menjar, han de comptar coses, crear sensacions i produir experiències. Amb una metodologia de treball eminentment conceptual i basada en un exhaustiu procés d'investigació, traduïm els conceptes gastronòmics dels nostres clients en dissenys específics i únics ".

Sobre Natali Canas del Pozo

Arquitecta per l'ETSAB-UPC, va realitzar el Master of Science in Advanced Architectural Design a la Universitat de Columbia de Nova York, on va rebre el prestigiós premi William Ware Prize For Excellence In Design. Amb un especial interès per la docència, ha col·laborat amb diferents escoles de disseny a Barcelona, ​​així com a la Universitat de Columbia de Nova York.

Sobre El Equipo Creativo

Estudi amb seu a Barcelona, ​​especialitzat en el disseny de restaurants, hotels, i espais de marca. El seu treball ha estat àmpliament reconegut amb més de vint premis de disseny internacionals. El 2017, han estat guardonats amb el premio Firm of the Year per l'American Architecture Prize, mentre la revista FRAME els seleccionava com un dels 20 estudis de disseny més influent del moment. Els seus projectes van guanyar diversos premis internacionals entre ells Hotel Axel Madrid com Best Hotel Design-Europe als International Hotel & Property Awards i el Restaurant Restaurante Las Chicas, Los Chicos y Los Maniquís com Best Restaurant 2018 als FX Awards.

Entrada lliure fins a completar l'aforament.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies