Agenda

Conferència de Na Kim – Souvenir

Data:
Hora: 19:30 h
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32), Sala Aleix Carrió (1a planta)
na-kim-master-graphic-design-elisava-2
na-kim-master-graphic-design-elisava-3
na-kim-master-graphic-design-elisava-4
na-kim-master-graphic-design-elisava-1

El proper 13 de juny, en el marc del Màster en Disseny Gràfic, tindrem a Na Kim, dissenyadora gràfica que actualment treballa a Seül i Berlín, com a membre de Table Union. Na Kim se centra en el llenguatge visual en obres autònomes, així com en diversos projectes culturals comissionats.

Sobre Na Kim

Na Kim va treballar com a dissenyadora gràfica en el boom dels estudis de disseny petits però prolífics que es van convertir en una tendència establerta a Seül des de mitjans de la dècada de 2000. Com a artista, ha participat en nombroses exposicions en els principals museus d'art i galeries del seu país d'origen. Després d'estudiar disseny industrial i visual a Corea, Kim va estudiar als Països Baixos en Werkplaats Typografie, on va produir treballs experimentals, com la seva revista independent umool umool.

Va ser cap d’edició i directora d'art d'una altra revista a Amsterdam, anomenada Graphic, que encara avui s'esmenta com a llibre de capçalera per a molts dissenyadors. En tornar a Seül el 2012, Kim va ampliar l'abast de les seves activitats d'avantguarda, desplegant l'estil original com una arma.

Table Union i altres projectes

Va fundar Table Union, un estudi de disseny que també serveix com una nova plataforma creativa. Alhora, ha seguit treballant com a dissenyadora gràfica col·laborant amb diversos artistes i institucions, com a directora d'art creant espais per a diferents marques i com a professora d’universitat. Recentment ha presentat diferents variacions amb la seva sèrie d'art mural "SET", prenent com a referència el llibre SET, una col·lecció d'elements de disseny del treball de l'artista.

Registra't a l'activitat

Aquest web està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies