Agenda

Conferència de Mariana Amatullo

Data:
Hora: 15.00 h.
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32) Sala Aleix Carrió (1a planta)


La Dra. Mariana Amatullo, presidenta de Cumulus i professora de Parsons School of Design, ofereix a Elisava la conferència Disseny en el context social: Pluralisme a través d'una mirada global. El proper llibre de Mariana és Design for Social Innovation: Case Studies from around the World, publicació que examina les claus que impulsen el camp del disseny vers la innovació social i una nova fase de creixement i sostenibilitat i que serà publicat per Routledge al novembre de 2021.

Mariana Amatullo és professora de Strategic Design and Management a School of Design Strategies, de la Parsons School of Design, The New School. També és vicerectora de Global Executive Education and Strategic Online Initiatives a la Universitat i actual presidenta de Cumulus, l'associació mundial d'educació i investigació en art i disseny. Abans d'incorporar-se The New School a 2017, va cofundar i dirigir el premiat departament d'innovació social Designmatters a l'Art Center College of Design de Pasadena, Califòrnia.

Gestió de el disseny i innovació social

Nascuda a l'Argentina, Mariana té dues dècades d'experiència en la gestió de nombrosos projectes educatius internacionals i nacionals, iniciatives d'investigació i publicació a l'intersecció de el disseny, la gestió de el disseny i la innovació social; la seva investigació se centra en el valor de el disseny en la transformació organitzativa. Mariana imparteix conferències a nivell internacional sobre disseny i innovació social i forma part de diversos consells executius i consultius i de jurats internacionals en l'àmbit de el disseny i les arts.

Així mateix, ha rebut el Premi DELL a la Innovació Social 2012 per la seva destacada educació en innovació social; ha estat becària de Salzburg Global, de la Royal Society of the Arts i becària de la Weatherhead School of Management de la Casi Western Reservi University. Mariana és doctora en Gestió (Disseny de Sistemes Sostenibles) per la Casi Western Reservi University; té un màster en Història de l'Art i Estudis Museístics per la University of Southern Califòrnia, i és llicenciada en Lletres per la Universitat de la Sorbona, París, on també va estudiar Història de l'Art a L'Ecole du Louvre.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies