Agenda

Conferència de Malika Favre - Me and You and Everyone We Know (SOLD OUT)

Data:
Hora: 19:30 h
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32) Sala Aleix Carrió (1a planta)
Malika Favre
Malika Favre
Malika Favre
Malika Favre

En la seva pròxima conferència a Elisava, Malika Favre parlarà de les principals etapes de la seva carrera a través del retrat de les persones que va conèixer en el camí i que van tenir gran influència en la seva evolució artística. Malika Favre és una artista francesa resident a Barcelona. El seu estil audaç i minimalista ­—sovint descrit com a Pop Art meets OpArt— és una lliçó sorprenent en l’ús de l’espai positiu/negatiu i el color. El seu treball sempre sorgeix d’un fort nucli narratiu i pretén provocar la imaginació, amb una mica d’humor, un toc de sensualitat i una re-imaginació de l’ordinari. El principal rector de tot el treball de Malika és “menys és més”.

Il·lustradora i artista gràfica independent

Malika va estudiar Disseny Gràfic a l’ENSAAMA, a París, abans de traslladar-se al Regne Unit el 2004 per continuar la seva carrera com a il·lustradora. Es va incorporar a l’estudi multidisciplinari Airside el 2006 treballant com a dissenyadora i il·lustradora tot dirigint projectes d’animació.

El 2011, Malika va començar el seu propi negoci com a il·lustradora i artista independent. Des d’aleshores, el seu estil inconfusible l’ha convertit en una de les artistes gràfiques més buscades del Regne Unit. Entre els clients de Malika trobem The New Yorker, Montreux Jazz, Apple i Penguin Books, entre d’altres. Després de més d’una dècada vivint a Londres, Malika va decidir traslladar-se a Barcelona. Paral·lelament a la seva carrera com a il·lustradora comercial, segueix desenvolupant un cos de treball personal.

Conferència oberta al públic coorganitzada pel Màster en Il·lustració i Còmic i per graphic.elisava.
És imprescindible fer reserva prèvia.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies