Agenda

Conferència de Laia Mogas del MIT sobre biomaterials aplicats a l’arquitectura

Data:
Hora: 19.15 h
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32) Sala Aleix Carrió (1a planta)


Laia Mogas, professora convidada del Màster en Enginyeria de Disseny Industrial i resident a Estats Units, impartirà la xerrada “Towards Functional Material Architectures: Bio-derived Matter as Design Drivers”. Una conferencia centrada en el disseny i el desenvolupament d’arquitectures de biomaterials funcionals, feina que ha explorat a Tufts Living Materials Silklab i al MIT MediaLab.

Mogas realitza una sèrie de classes durant el present curs en què treballa sobre l’àmbit “Critical Matter: Research-based Material Explorations” amb els estudiants del Màster en Enginyeria de Disseny Industrial, i aquesta conferencia té com a objectiu donar a conèixer la seva visió sobre el tema.

Sobre Laia Mogas

Arquitecta i investigadora que explora noves practiques materials en disseny. Laia va estudiar Disseny i Belles Arts a Europa i Fabricació Digital i Ciència de Materials a Estats Units. Les seves contribucions han estat publicades a revistes científiques i compartides en conferències internacionals. Des de 2008 codirigeix l’estudi DumoLab.

Conferència gratuïta i oberta al públic amb reserva previa.

Registra't a l'activitat

Aquest web està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies