Agenda

Conferència de la dissenyadora gràfica Lucienne Roberts

Data:
Hora: 19.30h
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32) Sala Aleix Carrió (1ª planta)


La dissenyadora Lucienne Roberts visita Elisava el proper mes de febrer per compartir la seva carrera professional com a dissenyadora gràfica en una conferència organitzada per Graphic Elisava.

Influenciada tant pel feminisme com per la tipografia suïssa, Lucienne compartirà el seu viatge pel disseny gràfic des de l'afany utòpic fins al dilema distòpic. La dissenyadora ha considerat sempre el disseny gràfic com a acte polític. Al principi, aquest missatge va ser rebut amb incredulitat, però quan el seu llibre Good: An Introduction to Ethics in Graphic Design es va publicar, el tema va anar entrant a l'agenda. Des de llavors, ella i els seus col·legues han comissariat i dissenyat exposicions sobre el paper del disseny gràfic en àmbits com la salut i la política.

Disseny ètic i identitat corporativa

Lucienne Roberts és la fundadora de l’estudi de disseny LucienneRoberts+ i cofundadora de GraphicDesign&. Graduada per la Central Saint Martins, la pràctica de Lucienne es caracteritza pel seu interès en el disseny ètic. La feina de LR+ comprèn el disseny d’exposicions, llibres i identitat corporativa. Entre els seus projectes més recents es troben la instal·lació Perhaps it's not you, it's me a A-Z Presents, Berlín; i el disseny 2D per a l’actual exposició Underground Modernist: E McKnight Kauffer del Cooper Hewitt, al Museu Smithsonian Design a Nova York.

Registra't a l'activitat

Aquest web està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.