Agenda

Conferència de Kirsty Carter i Emma Thomas de A Practice for Everyday Life

Data:
Hora: 19.30 h.
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32) Sala Aleix Carrió (1a planta)
Kirsty Carter i Emma Thomas


Kirsty Carter i Emma Thomas, de l'estudi de disseny gràfic amb seu a Londres A Practice for Everyday Life, oferiran una conferència que explora les múltiples vies de superposició entre el disseny gràfic i l'art, des de la publicació fins al disseny d'exposicions i el disseny digital. Carter i Thomas, fundadores de l'estudi, presentaran el seu treball parlant a través de les històries que s'amaguen darrere d'una selecció de projectes que inclouen identitats visuals, disseny de tipografies i disseny de llibres.

Sobre A Practice for Everyday Life (APFEL) 

És un estudi de disseny gràfic de Londres fundat per Kirsty Carter i Emma Thomas l'any 2003. Realitzen identitats visuals, llibres, exposicions, direcció d'art, disseny tipogràfic, senyalització, embalatge i disseny digital. APFEL treballa amb un enfocament de disseny basat en la investigació que dóna com a resultat un treball reflexiu i original. Els seus clients inclouen Tate, V & A, Barbican, Lisson Gallery, Phaidon, Sternberg, Marian Goodman Gallery, Bloomsbury i Camper.

El seu treball està en les col·leccions de l'Art Institute of Chicago, el V & A Museum Archive, la Bibliothèque National des Livres Rares, París, la Royal College of Art Library i la Tate Library. Els seus projectes recents inclouen la identitat visual i campanya per a Kettle 's Yard, Cambridge; Identitat visual, senyalització i tipografia per a The Hepworth Wakefield; disseny expositiu i llibre per a 'Basquiat: Boom for Real'; i llibres per als artistes David Hockney, David Noonan, Oscar Murillo, Leonor Antunes i Douglas Coupland.

Conferència organitzada pel Màster en Disseny Gràfic.

Kirsty Carter y Emma Thomas
Kirsty Carter y Emma Thomas
Kirsty Carter y Emma Thomas
Kirsty Carter y Emma Thomas
Kirsty Carter y Emma Thomas

Registra't a l'activitat

Aquest web està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies