Agenda

Conferència de Justine Kontou –Disseny d'Espais de Treball

Data:
Hora: 19:15 h
Lloc: Sala Aleix Carrió


El proper 24 d'abril, en el marc del Postgrau en Disseny de l'Espai Interior. Espais de Treball, tindrem a Justine Kontou, experta en crear experiències espacials i interiors sensorials per millorar el benestar.
En la seva ponència ens parlarà sobre la importància de la creació dels espais en què treballem, descansem i gaudim, ja que comporten a generar dissenys que incorporin atractiu visual, un propòsit, elements sostenibles i coneixement del comportament humà.

Sobre ella

Justine Kontou, educada com a economista comercial amb títols en previsió de tendències i desenvolupament de conceptes, està especialitzada en art i disseny. Els seus anys com a comissària, gestora de projectes i administradora per a l'agència de màrqueting Eindhoven365 de la ciutat a la qual dona nom, una organització de disseny holandès.

Justine aborda estratègia sense perdre de vista la creativitat imperativa i la delicadesa a l'hora de visualitzar i materialitzar les seves creences. El seu propòsit és crear ambients significatius i saludables que posseeixin un efecte calmant i causin empatia en els seus usuaris. Aquest enfocament holístic per optimitzar tota l'experiència espacial i millorar el benestar és encara molt nou i transformador. En alimentar la seva curiositat infinita per trobar noves idees i experts addicionals per treballar, es manté en l'avantguarda dels desenvolupaments socials.

El seu estudi

Studio KONTOU crea experiències espacials i interiors sensorials per potenciar el benestar i, en particular, l'atenció. KONTOU crea interiors saludables en oficines, institucions d'atenció mèdica i entorns d'hospitalitat. També en instal·lacions i sales específiques per alterar l'atenció i reduir l'estrès.

Un element central de la tasca de KONTOU és la integració holística del disseny conscient, els elements naturals i l'art; Tot això per estimular els sentits. Amb una xarxa multidisciplinària, KONTOU reuneix al millor equip per a cada projecte, per poder crear interiors i experiències qualitatives. En adaptar les experiències espacials a les necessitats específiques dels usuaris d'un espai, és possible transportar-los a l'estat mental desitjat. KONTOU desenvolupa nous conceptes innovadors per millorar el benestar mitjançant el disseny espacial alhora que integra la ciència, la psicologia i l'art.

Registra't a l'activitat

Aquest web està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies