Agenda

Conferència de Jordi Closa d'Adidas

Data:
Hora: 13.30 h.
Lloc: ELISAVA (La Rambla, 30-32). Sala Aleix Carrió (1a planta)

Fer o construir és la manera més poderosa de solucionar problemes, expressar idees i donar forma al nostre món. El que fem i com ho fem defineix qui som i comunica el que volem ser.

Per a moltes persones, fer és fonamental per a viure. Per a altres, és una vocació, una forma de pensar, d'inventar i innovar. Per a alguns, és simplement el plaer de ser capaç de materialitzar una idea i poder dir "Jo ho he fet". El poder de fer és la satisfacció de les nostres necessitats i desitjos humans. Fer és a l'abast de tothom, des dels objectes quotidians més simples fins a les creacions més avançades. El desenvolupament d'aquest potencial és el que ens caracteritza i ens fa més humans.

De tot això ens parlarà Jordi Closa d'Adidas a la conferència "El poder de fer" el proper dijous 18 d'octubre.

Sobre Jordi Closa

Com a dissenyador de producte, Closa ha passat més de 15 anys dissenyant per Adidas en una àmplia gamma de categories, des d'accessoris i maquinari fins a peces de vestir i calçat. Com re-creador multidisciplinari, li apassiona el reciclatge. Gaudeix de reutilitzar conscientment materials i objectes, ja sigui per trobar un nou ús per a ells o per reinventar completament el seu propòsit. Li encanta saber que s'està estenent la vida dels productes sobrants "abans que arribin a les deixalles, als oceans o als nostres estómacs". Amb més de 18 anys d'experiència en la creació de productes, està encantat de poder posar actualment tota la seva energia en la xarxa MakerLab.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies