Agenda

Conferència de Fiona Raby

Data:
Hora: 12:30 h.
Lloc: ELISAVA (La Rambla, 30-32). Sala Aleix Carrió (1ª planta)

La dissenyadora Fiona Raby visitarà ELISAVA, convidada pels Graus Oficials d'ELISAVA, per donar la conferència "The Aesthetics of Unreality". Confirma la teva assistència fent clic a l'enllaç al final d'aquesta notícia.

Fiona Raby és professora de Disseny i Investigació Social a The New School a Nova York, i membre del Graduate Institute for Design, Ethnography & Social Thought (GIDEST-NSSR). Entre 2011 i 2015 va ser professora de Disseny Industrial a la Universitat d'Arts Aplicades de Viena. Va ser professora adjunta en Interaccions de Disseny al Royal College of Art, Londres (2011-2015), on va ensenyar a Arquitectura, Disseny Relacionat amb la Informàtica i Interaccions de Disseny, des de 1995 fins 2015.

És sòcia en l'estudi de disseny Dunne & Raby, que va rebre el premi inaugural MIT Media Lab Award el 2015. També és coautora, juntament amb Anthony Dunne, de Design Noir (2001) i Speculative Everything (2013).

El seu treball ha estat exposat al MoMA a Nova York, el Pompidou Centre a París i el Design Museum a Londres, i es troba en diverses col·leccions permanents, incloent el MoMA, el Victoria and Albert Museum i l'Austrian Museum of Applied Arts.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies