Agenda

Conferència de Cyrus Highsmith

Data:
Hora: 19.15 h
Lloc: ELISAVA (La Rambla, 30-32). Sala Aleix Carrió (1a planta)
L'àrea de disseny gràfic d'ELISAVA convida el proper 28 de febrer al llorejat dibuixant de lletres i artista Cyrus Highsmith perquè ofereixi a l'Escola una xerrada sobre el seu treball.

A la conferència, titulada Dibujos grandes, simples, pequeños y complicados”, Highsmith tractarà les possibles contradiccions en el disseny de tipografies i parlarà sobre les seves pròpies obsessions amb la forma, la repetició i diferents tipus de dibuix. El més probable és que s'animi a realitzar-la directament en espanyol amb algunes intervencions en anglès.

La xerrada estarà precedida per una breu presentació del nou Màster en Creació Tipogràfica d'ELISAVA.

Cyrus Highsmith és autor de l'aclamat manual "Entre párrafos: fundamentos de tipografía" (Campgràfic), que no només va escriure sinó que també va il·lustrar. La seva fosa tipogràfica, Occupant Fonts, inclou dotzenes dels seus tipus de lletra originals. A més, és professor de disseny de tipus a Rhode Island School of Design. El 2015, va rebre el Premi Gerrit Noordzij per la seva extraordinària contribució als camps del disseny tipogràfic, la tipografia i l'educació en tipografia. El 2017, va ser nomenat Director Creatiu per al desenvolupament de tipografia llatina en Morisawa USA.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies