Agenda

Conferència d'Anthony Burrill

Data:
Hora: 19.30 h
Lloc: ELISAVA (La Rambla, 30-32). Sala Aleix Carrió (1a planta)

 

Després de l'èxit del workshop de l'any passat, el Màster en Disseny Gràfic torna a invitar al dissenyador Anthony Burrill a ELISAVA, aquesta vegada per oferir la conferència 'Live With Joy' el proper dimecres 30 de maig a partir de les 19:30 h.

L'artista gràfic, impressor i dissenyador parlarà de la seva aproximació a la vida i al treball. Compartint informació sobre el seu procés creatiu juntament amb la descripció de projectes clau en la seva carrera professional.

 

Anthony Burrill és conegut pel seu estil de comunicació persuasiu i dinàmic. El seu treball es troba a les col·leccions permanents del Victoria and Albert Museum de Londres, el Cooper-Hewitt National Design Museum de Nova York i ha estat exhibit a galeries de tot el món incloent la Barbican Art Gallery, el Walker Art Center i el Design Museum, Londres.

 

Llenguatge i composicions tipogràfiques

Les paraules i el llenguatge són una part important de la producció de Burrill i ha desenvolupat una veu particular que es buscada no només per col·leccionistes dels seus pòsters i gravats, sinó també per clients com Apple, Google, Hermés, British Council, London Underground i Design Museum. Burrill és potser més conegut per les seves composicions tipogràfiques i basades en text, incloent el ja conegut “Work Hard and Be Nice to People”, que s'ha convertit en un mantra més enllà de la comunitat de disseny.

Burrill va néixer a Littleborough, Lancashire. Després d'estudiar Disseny Gràfic a la Politècnica de Leeds, va completar un màster en Disseny Gràfic al Royal College of Art de Londres. Ara viu i treballa a l'illa d'Oxney, Kent.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies