Agenda

Conferència d’Anabel Vázquez sobre tendències en disseny d'hotels

Data:
Hora: 17 h
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32), Sala Aleix Carrió (1ª planta)
The Sanders (Copenhague)


Un hotel és un mirall del món. Si vivim en temps contradictoris, complexos i emocionants, així són els llocs on dormirem i menjarem ous Benedict. Si ens avancem, jugarem amb avantatge. Hotels socials, hotels ultramínims, hotels-coworking, hotels remots, hotels lliures de plàstic, hotels que no semblen hotels...

En la seva xerrada ‘Check-in en el futuro cercano: macro, micro y contra-tendencias hoteleras’, Anabel Vázquez busca llançar preguntes i obrir portes a altres formes de crear i viure els hotels.

Sobre Anabel Vázquez

Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat de Sevilla i Master in Arts –Humanities and Social Thought– a la New York University (NYU) com a estudiant Fulbright. La seva trajectòria és tant heterodoxa com entretinguda: ha treballat en Comunicació de museus com el New Museum i el MoMA de Nova York; també com a Responsable de Patrimoni Cultural a Loewe. Ha estat professora de l'Istituto Europeo di Design (IED) i consultora freelance de comunicació i branding per a marques de moda, hostaleria i luxe. És la fundadora de laconicum, una botiga en línia de cosmètica independent. Col·labora regularment en diferents mitjans d'Espanya i Llatinoamèrica (Vanity Fair, Condé Nast Traveler, Telva, CLUB (Renfe) El Mundo, AD) escriu sobre tendències, viatges, gastronomia, moda i bellesa, és a dir: "la cara macade la vida". En l'actualitat, viu i treballa a Madrid.

Conferència organitzada pel Postgrau en Disseny d'Interiors per a Hotels i New Hostelling.

Registra't a l'activitat

Aquest web està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies