Agenda

Conferència AMOO Studio: 'En el fons, res és tan important'

Data:
Hora: 18.30h


Un repàs per l’obra d'AMOO Studio sobre espacialitat, materials, color i disseny en el seu estudi.

L'estudi AMOO és un estudi d'arquitectura amb seu a Barcelona cofundat el 2014 i dirigit per Aureli Mora i Omar Ornaque. Des que van començar a col·laborar el 2011, duen a terme projectes d'arquitectura i interiorisme, així com de disseny de producte. El seu treball inclou una varietat de projectes que van des d’encàrrecs privats, edificis d'oficines i disseny de mobiliari, tractats amb la mateixa curiositat i rigor durant tot el procés de disseny. A més, tots dos arquitectes dediquen el seu temps a dur a terme la important tasca de preservar el patrimoni arquitectònic de Catalunya. De fet, són els impulsors i directors de l'Espai Digital arquitecturacatalana.cat del COAC, un projecte a llarg termini que estan desenvolupant amb altres professionals per difondre el patrimoni arquitectònic català dels últims 175 anys.

Tot i que AMOO és encara un estudi jove, el seu treball està cada vegada més present i deixa un fort impacte. El que a primera vista sembla una forma genial i divertida de tractar amb les formes, és, amb una mirada més propera, una interrelació ben pensada entre les formes que es basa en una disposició espacial complexa. Especialment en l'arquitectura interior, podem apreciar aquestes inesperades organitzacions internes que enriqueixen la qualitat espacial sense comprometre la part funcional.

Conferència online organitzada pel Postgrau en Disseny de l'Espai Interior. Perímetres Privats. Per accedir a la xerrada, has de registrar-te al formulari que trobaràs al final d'aquesta pàgina i accedir a aquest link el 15 de març.
 

Registra't a l'activitat

Aquest web està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies