Agenda

Cómo convertir la ansiedad medioambiental en un proyecto – Conferència de No Planet No Fun (AJORNADA)

Data:
Hora: 14 h
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32), Sala Aleix Carrió (1a planta)
NoPlanetNoFun Elisava
NoPlanetNoFun Elisava
NoPlanetNoFun Elisava

No Planet No Fun és un moviment artístic i mediambiental de Barcelona que sorgeix de la preocupació pel planeta d’un grup de tres artistes i amics, Susie Hammer i Gabinete Exquisito, el duo format per Maite Garcia Argul i Manuel Puig. El seu objectiu? Utilitzar les eines artístiques per generar consciència de manera positiva i donar veu al problema del canvi climàtic amb creativitat, ironia i humor.

Ens vindran a parlar sobre els inicis de No Planet No Fun, la seva evolució i en quin punt es troben avui. A més, podrem escoltar com han aconseguit organitzar una exposició que esperaven que fos una petita mostra i que ha acabat incloent a més de 50 il·lustradors/es, artistes i dissenyadors/es d’escala internacional.

Susie Hammer, natural de Varsòvia i establerta a Barcelona, és autora i il·lustradora infantil, que ha col·laborat amb diverses revistes, diaris i editorials, així com l’àmbit de la moda i les joguines. Maite García Argul i Manuel Puig van néixer a Uruguai i van decidir venir a Barcelona per muntar el seu propi estudi, Gabinete Exquisito. Defineixen la seva pràctica com a lúdica, conceptual i visualment dinàmica, tot cobrint moltes disciplines de la comunicació visual, com la il·lustració, la fotografia o el disseny.