Agenda

Ciutats > Marques. Conferència de Nacho Padilla

Data:
Hora: 18.30h
Lloc: youtube.com/EscolaElisava


Reflexionarem sobre les ciutats-marca i sobre les externalitats d'aquesta visió. Veurem exemples de tot això a través de preguntes per respondre i camins apuntats, explorats i per explorar. Parlarem de com conrear la constància en el fracàs, de les diferències entre ser ciutadania i clientela, de les peculiaritats de treballar pel sector públic, de desconèixer el que no es coneix. Ens fixarem en el que pot aportar i el que no una direcció creativa a una administració pública.

Nacho Padilla (Madrid, 1970) és llicenciat en publicitat i RRPP per la UCM. Ha treballat com a redactor a McCann Erickson i com a director creatiu a Contrapunt BBDO. El 2010 funda Viernes, un estudi que aplica la creativitat a projectes de mobilitat sostenible, administració pública, tercer sector, RSE i economia i innovació social. El 2016 deixa Viernes per assumir la direcció creativa de l'Ajuntament de Madrid. Des de maig de 2020 és el director creatiu de l'Ajuntament de Barcelona.

Conferència online organitzada per graphic.elisava. Per accedir a la xerrada, has de registrar-te al formulari que trobaràs al final d'aquesta pàgina i accedir a aquest link el 24 de març.
 

Registra't a l'activitat

Aquest web està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.