Agenda

Causa i efecte a través de la línia de temps. Conferència de Ruohan Wang

Data:
Hora: 19.30h
Lloc: Sala Aleix Carrió
Ruohan Wang
Ruohan Wang
Ruohan Wang
Ruohan Wang

Ruohan Wang presentarà a la conferència "Causa i efecte a través de la línia de temps" la seva obra com a il·lustradora i pintora freelance després de graduar-se l'any 2016 a la Universität der Künste de Berlín, com va descobrir les idees i l'estratègia a través de la seva creativitat, i com trobar l'equilibri entre el disseny i l'art a través d'obres personals. També parlarà sobre l'experiència en diversos projectes i exposicions internacionals i la fusió de la vida personal i la carrera a través del disseny i l'art. Al final presentarà la performance visual sobre universum a Elisava.

Ruohan Wang és una il·lustradora, pintora i artista visual amb seu a Berlín, Alemanya. L'any 2016 es va graduar de la classe d'il·lustració del Professor Henning Wagenbreth a la Universität der Künste de Berlín. El seu treball es va centrar en els sentits temporals sobre la vida real i els fantasmes personals com a artista i dissenyadora.

El seu estil es basa únicament en un esquema RGB net i directe, desplegant tot el seu potencial a través de la impressió, la pintura i les arts visuals. Entre els anys 2014 i 2019, ha exposat la seva pintura, impressió d'art i instal·lació en exposicions individuals i col·lectives arreu del món. Segueix a Ruohan Wang a Instagram!

Conferència organitzada pel Màster en Il·lustració i Còmic, en col·laboració amb graphic.elisava.

Registra't a l'activitat

Aquest web està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies