Agenda

Can Framis acull ‘Poblenou en pantalla’, instal·lació dels estudiants del Màster en Fotografia

Data: -
Lloc: Museu Can Framis (Carrer de Roc Boronat, 116, 126, Barcelona)
Exposició Màster Fotografia Elisava Can Framis
Exposició Màster Fotografia Elisava Can Framis
Exposició Màster Fotografia Elisava Can Framis
Exposició Màster Fotografia Elisava Can Framis
Exposició Màster Fotografia Elisava Can Framis


Poblenou en Pantalla és una instal·lació fotogràfica concebuda en format físic i en línia i produïda pels estudiants del Màster en Fotografia i Disseny d’Elisava 2021-2022 per al Museu Can Framis, en col·laboració amb la Fundació Vila Casas.

Plantejat com un projecte d’antropologia visual amb la signatura col·lectiva dels i les alumnes del Màster en Fotografia d’Elisava, Poblenou en Pantalla presenta una visió plural dels personatges i trobades humanes que tenen lloc sota els gratacels i les fàbriques antigues de 22@, el districte tecnològic, creatiu i científic per excel·lència de Barcelona.

Com a professionals del món de la imatge que fan servir la tecnologia de manera sistemàtica, els autors i les autores de l’exposició reconeixen l’impacte decisiu dels dispositius amb pantalles en l’experiència del món, la comunicació i l’intercanvi d’informació, així com el potencial que tenen a les ciutats per reforçar la identitat individual i col·lectiva en els dos quilòmetres quadrats que ocupa el 22@.

Els autors i les autores de la instal·lació volen agrair totes les persones que els han permès fotografiar-les. “No deixem de tenir presents totes aquelles indivídues i individus essencials per al benestar de la comunitat local que no figuren en aquest projecte”.

Crèdits

Estudiants del Màster de Fotografia i Disseny:
David Carrasco, Ana Luísa Chitolina, Sigríđur Fransiska Friđriksdóttir, Miguel Hernández Toste, Fredderick Karabela, Carlota Kristensen Illán, Magdalena Lennon, Meghan Mathews, Marianna Pineda, y Emma Rahmani

Director: Pedro Vicente 
Tutors: Natasha Christia, Ivan Hugo, Pedro Vicente  
Equip curatorial: Miguel Hernández Toste, Fredderick Karabela, Magdalena Lennon, Meghan Mathews, Emma Rahmani, and Sigríđur Fransiska Friđriksdóttir 

Organitzen:
Fundació Vila Casas 
Web del Màster en Fotografia i Disseny
Elisava 

Amb la col·laboració de: 
Hewlett Packard Enterprise 
The Folio Club 
Teatre Nacional de Catalunya 
Wassabi Stereo Design 

Patrocinador: Sabaté