Agenda

Beca Fahrenheit

Data:
Lloc: ELISAVA

 

Amb l’objectiu de premiar el talent i estimular la creativitat de les joves promeses, ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona convoca la segona edició de la Beca Fahrenheit.

Seguim buscant idees noves, grans, brillants. Aquesta vegada, però, i perquè volem conèixer fins on ets capaç d'arribar, el repte serà treballar amb un briefing real, per a un projecte real, per a una marca real. I com a la vida real... a contrarellotge!

Per a això comptem amb la col·laboració de Moritz, marca centenària de cerveses de Barcelona, ​​que ens repta a dissenyar, tunejar, customitzar, conceptualitzar... l'ampolla gegant que donarà la benvinguda a tots els assistents d'un dels esdeveniments més importants de Barcelona i de Catalunya vinculat al territori i a la moda que aglutina el sector consolidat i emergent del disseny, i que té lloc a Barcelona 2 cops l'any: el 080.

Entre totes les idees rebudes, atorgarem una Beca per cursar el Màster en Disseny i Direcció d’Art o el Màster en Disseny Publicitari i Comunicació. Aquest any, a més, la proposta seleccionada serà produïda i presentada dins del marc del festival 080.

A més de la Beca per a la realització del curs, el candidat seleccionat optarà a realitzar una pràctica/stage per un període de tres mesos en una de les següents agències i/o estudis de la ciutat: Herraiz-Soto, Vice, Soon in Tokyo, Yslandia i Bassat. Tots ells reconeguts tant a nivell nacional com internacional.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies