Agenda

'(a)simetrías', nova instal·lació a Can Framis dels alumnes del Màster en Fotografia

Data: -
Hora: Inauguració 12:30 h
Lloc: Can Framis (Carrer de Roc Boronat, 116-126, 08018 Barcelona)


Coincidint amb la Nit dels Museus de Barcelona, ​​arriba '(a)simetrías', una instal·lació fotogràfica concebuda i realitzada pels estudiants del Màster en Fotografia i Disseny d'Elisava per al Museu Can Framis en col·laboració amb la Fundació Vila Casas.

La mostra reuneix les fotografies d'onze artistes emergents que interpel·len el visitant per alliberar-se de les convencions socials i obrir-se a noves realitats. Amb aquest objectiu, les seves imatges conviden a una sèrie de reflexions desafiadores sobre els rols de gènere i el binarisme com a frontera social.

Can Framis serveix, un cop més, als alumnes del Màster en Fotografia com a entorn ideal per revelar-se contra el que estableix un diàleg constructiu en el qual cada un pren com a punt de partida una de les obres de la col·lecció permanent del museu. Així mateix, l'arquitectura de l'espai proporciona l'hàbitat en què aquestes obres, ubicades a les parets de l'edificació, cobren vida construint declaracions rellevants.
 

Crèdits

Alumnes del Màster en Fotografia i Disseny d'Elisava:
Haidé Costa i Villaró, Dunia Chahine, Menna Diaa Ali, Ernesto Ferraro, Dalia Hussein, Pablo Hernán Muñoz Guzmán, Kamila Ortiz, Gina Príncep, Gunnlod Jóna Rúnarsdóttir, Shun Kai Wong, Jiexin Zhao

Direcció: Pedro Vicente
Tutors: Diego Ferrari, Natasha Christia, Rein Steger, Elena Olcina, Camilo Villegas, Pedro Vicente

Equip de comissariat:
Haidé Costa i Villaró, Dunia Chahine, Menna Diaa Ali, Pablo Hernán Muñoz Guzmán, Kamila Ortiz, Gunnlöð Jóna Rúnarsdóttir, Jiexin Zhao

Disseny:
Eva Ríos

Producció:
Cristina Patino, Sabaté y Cian & Co.
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies