Agenda

Anna Zelich rebrà el Laus d’Honor 2019

Data:
Hora: 19 h
Lloc: Disseny Hub Barcelona Plaça de les Glòries Catalanes 37


Els Premis ADG-Laus distingiran a la dissenyadora gràfica i directora creativa Anna Zelich, Elisava Alumni i, des del 2016, membre del patronat de la Fundació Privada Elisava Escola Universitària.

El Laus d’Honor és una menció que es concedeix anualment a aquells professionals del sector del disseny i la comunicació amb una trajectòria destacada.

El treball d'Anna Zelich, pionera del branding televisiu al nostre país, es desenvolupa en paral·lel a l'evolució de l'animació i la gràfica aplicada a la imatge en moviment, des de l'etapa inicial de la televisió analògica fins a la digital.

Anna Zelich és Graduada en Disseny per Elisava i Llicenciada en Història de l’Art. Després d’haver aconseguit una beca Fullbright – La Caixa, va estudiar un Màster al Pratt Institute de Nova York, on va iniciar la seva trajectòria en el camp de l’animació 3D i el motion graphics. Té una dilatada experiència en l’àmbit del disseny i la comunicació visual i va ser la Fundadora i Directora Creativa de Zelig Studio, estudi especialitzat en motion graphics i broadcast design.

A partir del 2013 centra el seu treball en l'àmbit expositiu a Mediapro Exhibitions, on combina la direcció d'art en projectes museístics arreu del món amb la direcció de la imatge corporativa per a empreses del grup Mediapro i cannals de televisió. Actualment és la Directora d’Art de Mediapro Exhibitions.
El lliurament del premi tindrà lloc el proper dijous 20 de juny durant la Nit ADG Laus 2019, on es donaran a conèixer els Premis ADG Laus als millors projectes del sector.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies