Accés, Preinscripció i Matrícula

Acceso, Preinscripción y Matrícula
Acceso, Preinscripción y Matrícula
Acceso, Preinscripción y Matrícula

Vies d'Accés i Preinscripció

Estudiants Nacionals

Elisava és un centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), universitat pública. Per això, per a accedir a qualsevol dels nostres estudis de Grau, hauràs de seguir els procediments establerts per la Generalitat de Catalunya i la pròpia Escola.

Aquí et deixem un resum de les principals vies d'accés i preinscripció. Si després de llegir això vols més informació o tens dubtes, pots visitar el portal de la Generalitat o contactar amb nosaltres 

1. Batxillerat + Prova d'Accés a la Universitat (PAU)

Si ets estudiant de Batxillerat o has finalitzat aquests estudis, hauràs de realitzar les proves d'accés a la universitat (PAU) per accedir a qualsevol dels graus que s'imparteixen a Elisava.

Una vegada superades les proves, hauràs de realitzar la preinscripció través del portal de la Generalitat de Catalunya (dues convocatòries: juny i setembre).

2. Cicles Formatius de Grau Superior

A través d'aquesta via podran accedir els estudiants que tinguin títol de tècnic superior i hagin superat un cicle formatiu de grau superior, un cicle formatiu d'arts plàstiques i disseny o si tens formació esportiva superior o similar.

Com formem part del sistema públic d'assignació de places, una vegada superat el teu Cicle Formatiu de Grau Superior, hauràs de realitzar la preinscripció través del portal de la Generalitat de Catalunya (dues convocatòries: juny i setembre).

Aquí trobaràs el llistat de Cicles Formatius de Grau Superior amb convalidacions vigents en algun dels dos Graus d’Elisava:

3. Estudiants majors de 25 anys, 40 anys o 45 anys

Si tens 25 anys o més, pots accedir a la universitat superant les proves d'accés a la universitat per a majors de 25 anys. Una vegada superada la prova, hauràs de realitzar la preinscripció a través del portal de la Generalitat de Catalunya (dues convocatòries: juny i setembre).

Si tens 40 anys o més, pots acreditar experiència laboral i professional en relació amb l'estudi universitari oficial de Grau i no posseeixes cap titulació que t'habiliti per a accedir per alguna altra via, pots sol·licitar aquest accés.

Si tens 45 anys o més, pots accedir a la universitat superant les proves d'accés a la universitat per a majors de 45 anys. Una vegada superada la prova, hauràs de realitzar la preinscripció través del portal de la Generalitat de Catalunya (dues convocatòries: juny i setembre).

Més informació en aquest link.

Estudiants Internacionals de la UE

Aquí et deixem un resum de les principals vies d'accés i preinscripció si véns d'un estat membre de la Unió Europea o d'altres estats amb els quals s'hagin subscrit acords internacionals.

Si després de llegir això vols més informació o tens dubtes, pots visitar el portal de la Generalitat o contactar amb nosaltres

1. Batxillerat internacional i a la UE

Si és la primera vegada que accedeixes a la universitat i vols fer-ho a Espanya, has de dirigir-te a  www.uned.es/accesoUE per obtenir l'acreditació d'accés a la universitat espanyola.

Una vegada hagis obtingut aquesta acreditació, hauràs de realitzar la preinscripció a través del portal de la Generalitat de Catalunya (dues convocatòries: juny i setembre).

Estudiants de Fora de la UE

Aquí et deixem un resum de les principals vies d'accés i preinscripció si véns d'un estat no membre de la Unió Europea o d'altres estats amb els quals no s'hagin subscrit acords internacionals.

Si després de llegir això vols més informació o tens dubtes, pots visitar el portal de la Generalitat  o contactar amb nosaltres.

Tingues en compte que, per sol·licitar aquest accés, hauràs d'acreditar un mínim de crèdits universitaris aprovats (30 ECTS o 100 ECTS segons t'interessi).

Matrícula

Una vegada hagis rebut la confirmació de la teva admissió a l'Escola, hauràs de formalitzar la teva matrícula de forma presencial en les nostres instal·lacions.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies