Back to top
Nathalie Denys

Nathalie Denys

Codirectora del Màster en Disseny d'Interiors per a Hotels, Bars i Restaurants

De nacionalitat belga, Nathalie Denys es va diplomar en Disseny d'Interiors per l'Escola Internacional de Dissenyadors Interioristes de Barcelona (IADE). El 1986 va fundar, juntament amb la seva sòcia Patricia von Arend, l'estudi d'interiorisme Denys & von Arend que s'ha especialitzat en el disseny d'oficines, hotels i restaurants. Han realitzat projectes per a RENAULT, CAIXA SABADELL, AXA, Privalia, HOTELS NH COLLECTION i HOTELS CATALONIA, entre d'altres.

Docent des de 2003 a ELISAVA, Escola Universitària de Barcelona - Disseny i Enginyeria, exercint primer en el Graduat Superior de Disseny d'Interiors, impartint l'assignatura de Tercer Curs: "Projectes V -espai de tipus corporatiu". Després, en el Màster de Disseny de espais de Treball, el Postgrau de disseny de l'Hàbitat Estratègic i, a partir de 2015, codirigint juntament amb Ricardo Guasch i Patricia von Arend el Postgrau en Disseny d'Hotels i New Hostelling.

Professora convidada el 2013 a la Universidad CEDIM de Monterrey per a la "Summer Star" i posteriorment per realitzar un curs de dues setmanes sobre disseny interior d'hotels.

Membre del BDIC - Barcelona Design Innovation Cluster.

Related masters and postgraduates