Back to top

Arianna Mazzeo

Directora del MasterLAB Service Design

Professora d’Innovació Social i Digital i directora del DESIS Lab ELISAVA-DESIS Network. Dirigeix el grup de recerca i col·lectiu CAMBIO i codirigeix el col·lectiu TIME, Teaching Innovation through Experiments, dedicat a la transició dels escenaris del vell al nou disseny i a la preparació de professors, professionals, dissenyadors, artistes o makers interessats en l'investigació a través de la creativitat i el disseny.

També és comissària-maker de formats creatius per a festivals, museus, programes de divulgació, fablabs i hubs emergents per a promocionar la multidisciplinareitat, l'aprenentatge i la col·laboració peer-to-peer. Ha treballat a Camerun, Turquia, Armènia, Sud Àfrica per governs locals en programes de coproducció cívica per tal de construïr futurs escenaris creatius de creació, participació i col·laboració en comunitat.

Treballa i col·labora habitualment amb UNIFEM, UNESCO, EESC-European Economic and Social Committee, Victoria and Albert Museum, Xschool, GSMA, Open Design Festival Cape Town, i European Network of Culture and Creativity.

Related masters and postgraduates