Back to top

Reforma del ático del Instituto Francés de Barcelona

Author: 
Elisabeth Guasch
Tutor: 
Agustí Costa and Lola Domènech
Promotion: 
2015
Study: 
Postgraduate in Interior Space Design. Private Perimeters

Description: This project outlines the remodeling of the interior space designed by the emblematic architect José Antonio Coderch. The proposal of remodeling this attic is distributed in 3 areas uniquely organized for guest zone, main residence and theatre. It has no borders, but the privacy required. The rooms are located according to the level of privacy and every door can be eliminated thanks to the geometry of its own vertical parameters.

Award ELISAVA Professional Edition: Winner of the SILVER category

Evaluation of the jury: For its capacity for coherently understanding the work of a master in architecture.