Back to top

Côre - Santa & Cole

Various authors
Postgraduate in Design of Work Space


Authors: Catherine Espinosa Urrego, Gianelly Rosas Higuera, Paula Zea Giraldo

Redesign of the offices of the company SANTA & COLE, based on the product they sell. This is the origin of the CÔRE project, which studies the way in which each of the brand's products is created and the importance given to the functionality of each one of them. In this way, the central concept that the products of the brand communicate and that is intended to be transferred to the redesigned space, is the ability to thrill with the simple.

The project aims to provide the space with different attributes, such as a domestic, flexible and unexpected environment. The project focuses on a space defined as VITALITY CORE, a focal point of design and functionality represented in the form of a library. And from this, several spaces are branched as the "Quiet Zone", the "Connect Zone" and the "Focus Zone", each one designed according to the changing needs of the employees.